Nameštaj 
 \ Stambeni objekti \ Kuhinje 

Svoje kvalitete Pallas Concept dokazuje i projektovanjem i realizacijom stambenih enterijera. Svakom novom prostoru prilazimo uvažavajući njegovu jedinstvenost i uspevajući u krajnjem da ga učinimo mestom koje će ostavljati prijatan i poseban utisak na ljude koji u njemu borave.


 Pallas Concept Kuhinje 

Kvalitet, dobro i funkcionalno rešenje je nešto čime se odlikuje svaka kuhinja izradjena u Pallas conceptu. Koncept Pallas kuhjina zasnovan je na sopstvenom iskustvu prepoznatog u Hettich filozofiji "intelligent kitchen". Hettich koncept "intelligent kitchen" uz primenu najnovih tehničko organizacionih elemenata Hettich industrije, sa tradicijom dugom 75 godina kao lider u proizvodnji okova u evropi i americi garant je kvaliteta ugrdjenih proizvoda.
Uz naše sugestije, stručnu pomoć i dobru organizaciju radnih površina, svaki prostor namenjen kuhinji biće maksimalno iskorišćen. Kombinobinovanjem različitih elemenata, kuhinja će zadovoljiti vaše funkcionalne i estetske potrebe.

Veliki izbor materijala i posvećenost detalju, još jedan su razlog su da se naše kuhinje nadju i u vašem domu! Ako niste upućeni u sistem organizovanja i tehničim mogucnostima opremanja, načinom izbora okova i ostale opreme mi ćemo Vas upoznati sa inovacijama i mogućnostima
koje se nude i dati stručan i koristan savet potpuno Besplatno!

Na Vama je da se odlučite i iskoristite najbolju ponudu.
U iskrenoj nadi da imate dovoljno razloga da nam se obratite.

 Moderne kuhinje 

Moderna kuhinja je u proporciji sa zaista potvrđenom filozofijom savremenog nacina zivota,kvaliteta i jednostavnosti, koju donosi u bilo koji proctor. Dizajn cistih I jasnih linija inovativnih formi, materijala i boja. Predlaže se onim ljudima koji su sposobni da donesu izbor u racionalnom i samosvesnom maniru, a potom uživaju u svojoj novoj kuhinji.


 Klasične kuhinje 

Klasična kuhinja je izraz klasične elegancije i dizajna dobro izbalansirane proporcije funkcionalnosti i topline, koju nosi u sebi. Predlaže se onim ljudima koji pažljivo biraju investirajuci u kvalitet i neprolazni stil, a potom uživaju u svojoj novoj kuhinji.


 Saveti 

Posebno izdvajamo iz ponude program
URADI SAM koji podrazumeva kompletnu ponudu Hettich okova, prateće opreme i izradu aluminijumskih vrata po meri.


 Dodatna oprema